Om Human Care

Human Care tillverkar och säljer lösningar för förbättrad rörlighet till människor med särskilda behov. Våra produkter strävar efter att fungera som en naturlig del av livet för alla användare. Human Care grundades 1993 och har sedan dess skapat en stolt historia inom patientvård. Våra över 20 års erfarenhet återspeglas i ett brett utbud av högkvalitativa produkter som erbjuder högt kundvärde och tillfredsställer varje kunds behov.

Våra huvudsakliga produktområden är: rollatorer, taklyftssystem, sjukhussängar och transportstolar för personer med nedsatt rörlighet. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, med dotterbolag i USA, Kanada, Nederländerna och Australien. Dessutom samarbetar vi med distributörer i över 30 länder.

För oss är säkerhet, kvalitet och användbarhet av största vikt. Vi strävar ständigt efter att säkerställa och förbättra högsta kvalitet hos alla våra produkter. I varje detalj, i varje aspekt, håller våra produkter vad de lovar.

Välkommen till Human Care.

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten. Jag hänger med. Även om vissa saker inte är så enkla längre. Små saker och en del stora saker. Mitt utseende spelar roll, jag är fortfarande fåfäng. Jag är fortfarande lycklig. Jag vet att jag behöver hjälp, till och med ganska mycket hjälp. Det gör mig inget, bara det fungerar. Det är var det är.