• Slide | ENG | About Us

    Om Human Care

    We improve freedom of movement and quality
    of care for people with special needs.
    We improve freedom of movement and quality
    of care for people with special needs.

Intresserad av att arbeta på Human Care?

Human Care är ett internationellt, snabbväxande företag som utvecklar, tillverkar och säljer medicintekniska produkter inom hjälpmedelsbranschen. Vi är verksamma under egen regi i Sverige, Kanada, USA, Australien och Nederländerna. Vårt produktsortiment omfattar affärsområdena Mobility Aids, Lifting Solutions, Healthcare Beds och Convertible Chairs.

Human Care erbjuder ett trivsamt och stimulerande arbete i en internationell miljö med engagerade och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med i en kontinuerligt expansiv förändringsfas med spännande utmaningar.

LEDIGA TJÄNSTER;

Sales Manager Sweden

Vi kommer att läsa ansökningar löpande, därför vi ber dig att ansöka tjänsterna snarast. Välkommen med din ansökan!

Meet the humans of human care.

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten. Jag hänger med. Även om vissa saker inte är så enkla längre. Små saker och en del stora saker. Mitt utseende spelar roll, jag är fortfarande fåfäng. Jag är fortfarande lycklig. Jag vet att jag behöver hjälp, till och med ganska mycket hjälp. Det gör mig inget, bara det fungerar. Det är var det är.