• Slide | ENG | About Us

    Om Human Care

    We improve freedom of movement and quality
    of care for people with special needs.
    We improve freedom of movement and quality
    of care for people with special needs.

Över 20 år inom Medicintekniska Hjälpmedelsprodukter

Human Care är ett Svenskt bolag som grundades 1993. Ursprunget till företagets affärside var att utveckla medicintekniska hjälpmedelsprodukter för rörelsehindrade. Under åren har företaget vidareutvecklats såväl genom företagsförvärv och produktutveckling. Idag bedrivs verksamhet i egen regi i Sverige, Kanada, USA, Australien och Storbritannien. Vårt produktutbud omfattas av affärsområdena Mobility Aids, Lifting Solutions, Healthcare Beds och Convertible Chairs.

Utöver egen marknadsnärvaro så representeras Human Care av ett 30-tal distributörer på en global marknad. Våra primära kunder är Landsting, Kommun, Sjukhus och Vård- och Äldreboenden.

2013 firade Human Care sin 20-årsdag, vilket var en viktig milstolpe i vår historia. Företaget har växt från sitt relativt enkla ursprung till att bli en global erkänd aktör på marknaden för hjälpmedelsprodukter för rörelsehindrade. Våra tekniska innovationer med tonvikt på säkerhet, funktion och ergonomi fortsätter att vara framgångsrikt på de marknader där vi är aktiva.

Meet the humans of human care.

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten. Jag hänger med. Även om vissa saker inte är så enkla längre. Små saker och en del stora saker. Mitt utseende spelar roll, jag är fortfarande fåfäng. Jag är fortfarande lycklig. Jag vet att jag behöver hjälp, till och med ganska mycket hjälp. Det gör mig inget, bara det fungerar. Det är var det är.