Human Care anställer ny marknadschef.

Human Care anställer ny marknadschef.

Marcus Larsson som tidigare var marknadschef på Handicare i tre år kommer med en lång internationell marknadsföringserfarenhet från medicinteknikindustrin. Han har även arbetat för företag inom diagnostik av hudcancer samt rehabiliteringsrobotar. Marcus Larsson kommer att ansvara för den interna och externa kommunikationen på Human Care när företaget går in i en expansionsfas.

Stefan Hedelius, VD för Human Care, säger: ”Vi är glada att ha Marcus ombord. Hans djupa erfarenhet, kunskap och ledningsförmåga inom marknadsföring kommer att komplettera vårt ledningsgrupp när vi går framåt som företag. Vi vill se till att vi fortsätter att hålla en hög servicenivå för våra kunder och intressenter, och en effektiv kommunikationsprocess är en viktig faktor i detta ”

PR 2020-09-03 Human Care anställer ny marknadschef.

PR 2020-09-03 Human Care Hired Marcus Larsson as Chief Marketing Officer

Meet the humans of human care.

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten. Jag hänger med. Även om vissa saker inte är så enkla längre. Små saker och en del stora saker. Mitt utseende spelar roll, jag är fortfarande fåfäng. Jag är fortfarande lycklig. Jag vet att jag behöver hjälp, till och med ganska mycket hjälp. Det gör mig inget, bara det fungerar. Det är var det är.