• Slide | ENG | About Us

    Tjänster

    I över 25 år har Human Care haft förtroende hos både
    vårdgivare och tekniker genom utmärkt service och stöd.

Tjänster

Globala försäljningskanaler samt intern teknisk och säljsupport strävar alltid efter maximalt nöjda kunder.

Human Care erbjuder tjänster som projektplanering, årlig service, installation, förflyttningsutbildning för användare och instruktörer, arkitekturtjänster och marknadsföring. Vi erbjuder också seminarier och workshops. Dessa aktiviteter är mestadels avsedda för våra partners kunder, återförsäljare, terapeuter och sjuksköterskor.

För arkitekter har vi speciella tjänster. Vi har vi tagit fram ritningar med taklyftslösningar och har dessutom möjlighet att ta fram specifika ritningar på taklyftslösningar vid förfrågan.

Meet the humans of human care.

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten. Jag hänger med. Även om vissa saker inte är så enkla längre. Små saker och en del stora saker. Mitt utseende spelar roll, jag är fortfarande fåfäng. Jag är fortfarande lycklig. Jag vet att jag behöver hjälp, till och med ganska mycket hjälp. Det gör mig inget, bara det fungerar. Det är var det är.