• Slide | ENG | About Us

    Tjänster

    I över 25 år har Human Care haft förtroende hos både
    vårdgivare och tekniker genom utmärkt service och stöd.

För Arkitekter / Byggmarknaden

Projektassistens

För att säkerställa ett lyckosamt slutresultat erbjuder Human Care assistens genom hela eller delar av ett projekt. Vi vägleder arkitekter, byggherrar och vårdgivare genom alla aspekter av specifikation, installation och användning. Human Care är behjälpliga på plats där vi genomför analys, bedömning och utvärdering för optimalt slutresultat inkluderat kostnadseffektivitet, kvalitet och säkerhet. Underlaget paketeras skriftligt i form av specifikationer, rekommendationer och ritningsunderlag till berörda parter.

Ritningar och underlag

För att på bästa sätt hjälpa arkitekter och byggmarknaden erbjuder vi kostnadsfria, skräddarsydda lösningar och ritningar över de vanligaste typerna av installationer i de vanligaste ritningsformaten.

Human Care levererar kompletta ritningar och förslag på lösningar anpassade utifrån respektive projekt. Våra ritningsunderlag kan oftast överföras till slutliga arkitektritningar vilket säkrar processen och minimerar risker för fel.

Projektering

Human Care har lång erfarenhet av projektering, planering och installering av taklyftssystem på en global marknad. Vårt sortiment av taklyftssystem erbjuder många olika installationsmöjligheter för optimerad funktion och kostnad.

Human Care erbjuder delaktighet genom hela eller delar av ett byggprojekt beroende på önskemål och behov. Produkterna är anpassade till olika miljöer, såväl sjukhus, vårdboenden och privata bostäder. De går alltid att installera med perfekt resultat. Har ni ytterligare frågor är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi till.

arkitekt

Support

För att på bästa sätt hjälpa arkitekter och byggmarknaden erbjuder vi skräddarsydda ritningar och ritningar över de vanligaste typerna av installationer i alla de vanligaste formaten.

 

Kontakta oss för ett personligt möte.

Meet the humans of human care.

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten. Jag hänger med. Även om vissa saker inte är så enkla längre. Små saker och en del stora saker. Mitt utseende spelar roll, jag är fortfarande fåfäng. Jag är fortfarande lycklig. Jag vet att jag behöver hjälp, till och med ganska mycket hjälp. Det gör mig inget, bara det fungerar.
Det är var det är.