• Slide | ENG | About Us

    Tjänster

    I över 25 år har Human Care haft förtroende hos både
    vårdgivare och tekniker genom utmärkt service och stöd.

Support och utbildning

Vi vet att det är mycket viktigt att våra produkter används på bästa sätt. Därför erbjuder vi workshops och utbildning kring användning av våra produkter.

Våra säljare/utbildare är specialister både på produkter och användningssituationer. De kan ordna workshops och utbildningar för små grupper för att visa hur man använder våra produkter på bästa sätt.

Vi erbjuder full service och ritningar som stöd för arkitekter, entreprenörer och planerare. Våra utbildningsprogram ger användare kunskap för en säker och bekväm användning av våra produkter och tjänster.

Human Care erbjuder också tjänster som projektplanering, årlig service, installation, förflyttningsutbildning för användare och instruktörer, arkitekturtjänster och marknadsföring.

Kontakta oss och berätta om dina önskemål för utbildning.

Meet the humans of human care.

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten. Jag hänger med. Även om vissa saker inte är så enkla längre. Små saker och en del stora saker. Mitt utseende spelar roll, jag är fortfarande fåfäng. Jag är fortfarande lycklig. Jag vet att jag behöver hjälp, till och med ganska mycket hjälp. Det gör mig inget, bara det fungerar.
Det är var det är.